Demo kipróbálás

Köszöntjük, tisztelt Kolléga! A demo célja a program bemutatása a megvétel iránt érdeklődő orvosok, intézmények felé, segítve a döntést a program megvásárlásáról. A demo bizonyos funkcióiban és használati időtartamában korlátozott, „éles” betegellátásra a megvásárlásig ne használja.

A kipróbálás ingyenes, vásárlásra NEM kötelezi önt. Mivel szeretnénk azonban, hogy programunkat csak valóban orvosok, potenciális felhasználók próbálják ki, így kérjük emailben vagy honlapunk "KAPCSOLAT" üzenőfelületén, vagy a jobb alsó sarokban lévő csevegőfelületén (a kis zöld szövegbuborékra kattintva indul) küldje el nevét, orvosi pecsétszámát, orvosi szakterületét, és a város nevét, ahol rendel. Adjon meg továbbá működő email címet és létező telefonszámot is. Ezeket az adatok nem tároljuk, tovább senkinek nem adjuk, célja kizárólag a program kipróbálása.

Leghatékonyabb, ha természetesen költségmentesen, azaz a saját kockázatunkra a programot mi telepitjük és állitjuk be a szoksásos internetes távfelügyeleti módon a gépére, így mindenféle számitógépes ismeret nélkül is azonnal a program orvosi kipróbálásával tud foglalkozni.

Kérdés esetén telefonszámunk: 06 - 302 - 492 - 822

Email cimünk: info (kukac) medi-comp (pont) hu  (természetesen zárójelek nélkül, a kukacjel és a pont a megfelelő karakterrel helyettesitve. Internetes adathalász robotok miatt adjuk meg így)

 

Távfelügyeleti segitséget lehetővé tevő ingyenes program letöltése:

Download AnyDesk