Demo letöltése kipróbálása

Köszöntjük, tisztelt Kolléga! A demo célja a program bemutatása a megvétel iránt érdeklődő orvosok, intézmények felé, segítve a döntést a program megvásárlásáról. A demo bizonyos funkcióiban és használati időtartamában korlátozott, „éles” betegellátásra a megvásárlásig ne használja.

A kipróbálás teljesen ingyenes, vásárlásra NEM kötelezi önt. Mivel szeretnénk azonban, hogy programunkat csak valóban orvosok, potenciális felhasználók próbálják ki, így kérjük emailben vagy honlapunk "KAPCSOLAT" üzenőfelületén, vagy a jobb alsó sarokban lévő csevegőfelületén (a kis zöld szövegbuborékra kattintva indul) küldje el nevét, orvosi pecsétszámát, orvosi szakterületét, és a város nevét, ahol rendel. Adjon meg továbbá működő email címet és telefonszámot is, ahová a demo program letölthetőségét lehetővé tevő linket és a rövid telepítési/beállítási útmutatót elküldhetjük Önnek. Ezeket az adatok nem tároljuk, tovább senkinek nem adjuk, célja kizárólag a program kipróbálása.

Szükség esetén mi is segítségére leszünk a demo telepítésben, amennyiben letölti honlapunkról az ingyenes távfelügyeleti programot, elindítja, és elküldi az ott látott ID azonosítóját. Ez a távsegítség önt vásárlásra szintén nem kötelezi, ez a mi kockázatunk, de azt gondoljuk, a program szakszerű bemutatása segíthet az Önnek a döntésben.